_DSF0129 WEB

Vår vision

Vi sökte länge efter en stil som präglas av olika kulturer. Att låta den klassiska rockabilly-kulturen leva sida vid sida med en känsla av exklusivitet var grundtanken. Vi adderade även den moderna frisörsalongskänslan, som ger salongen ytterligare ett djup! Vi har i salongen också en bar i klassisk barbershopkänsla, där våra kunder kan avnjuta en kall lättöl eller annat alkoholfritt alternativ. Vill man avnjuta en varm dryck har vi allt från en espressoshot till thé.

 

Salongens historia
Början.

 

Verksamhetens grundare Amin hade redan innan han öppnade dörrarna till Randevu 10 års erfarenhet inom branschen. Han slet hårt och sparade pengar för att en dag kunna öppna upp sin egen butik. Han var nu på jakt efter en tom lokal i centrala Göteborg och fann en vid Stenpiren, där vi idag håller till. Han stod nu helt själv i salongen där han skulle börja att bygga sin dröm.

 

Sökandet efter vår stil.

 

Amin höll ett vakande öga över barbershopverksamheterna i GBG och kom fram till att något saknades bland alla dessa. Man byggde oftast inte efter någon gemensam stil. Detta ville Amin ändra på. Han valde att köra på den klassiska rockabilly-stilen och blanda detta med en lyxig och exklusiv känsla, då båda stilarna ligger honom nära hjärtat. Detta resulterade i det ni ser idag. Vår salong är en salig blandning av 50-talets USA och ett stilriktigt Rom.

 

Den nya generationen.

 

Att påstå att Randevu nått sitt slutgiltiga stadium vore fel. Randevu befinner sig ständigt i en utvecklande fas. Vi vet egentligen aldrig vad för typ av inspiration som infinner sig, och det är något vi är glada över. Blandningen av stilar och kulturer i vår salong är det som vi anser gör oss unika. Mixen av klassiska rockabilly ihop med en exklusiv stil skapar det bästa ur två världar. Den fortsatta expanderingen av vår verksamhet leder förhoppningsvis till ny typ av inspiration!
 

_DSF0106

Amin

Instagram
@amin_randevu

_DSF0118

Rebecka

_DSF0097

Calle

_DSF0052

Jasmina

Instagram
@hairbyjasmina

_DSF0087

Philip

_DSF0079

Aleks

_DSF0125

Hasse